Συγκρότημα κατοικιών στη Βάρη Αττικής

ACCamera

Το έργο αφορά στην κατασκευή συγκροτήματος τριών νέων κτιρίων κατοικιών με δύο υπόγεια, σε ενιαίο οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1.433τ.μ. στη Βάρη Αττικής.

Η ανέγερση υλοποιείται σε οικόπεδο με έντονη κλίση (50%), η οποία προσφέρει απρόσκοπτη θέα στο Σαρωνικό κόλπο.

Τα δύο εκ τριών κτιρίων κτιρίων αποτελούν Μονοκατοικίες τριών επιπέδων, όπου αναπτύσσονται οι κύριοι χώροι της κατοικίας συνολικού εμβαδού 230τ.μ. έκαστη, ενώ οι βοηθητικοί χώροι και χώροι στάθμευσης χωροθετούνται σε δύο υπόγεια επίπεδα, συνολικού εμβαδού 300τ.μ.

Το τρίτο κτίριο αποτελεί συγκρότημα διαμερισμάτων (πολυκατοικία) με τέσσερα υπέργεια επίπεδα, όπου χωροθετούνται δύο οροφοδιαμερίσματα 180τ.μ. και 165 τ.μ., ενώ τα δύο ανώτατα επίπεδα αποτελούν κατοικία δύο επιπέδων (μεζονέτα), συνολικού εμβαδού 186τ.μ. Οι βοηθητικοί χώροι και χώροι στάθμευσης χωροθετούνται σε δύο υπόγεια επίπεδα συνολικού εμβαδού 445τ.μ.

Όλες οι εξωτερικές επιφάνειες, κάθετες και οριζόντιες θερμομονώνονται με ολοκληρωμένο σύστημα θερμοπρόσοψης, με στόχο την πλήρη ενεργειακή θωράκιση του κελύφους, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακούς διπλούς υαλοπίνακες.

Η e² energy engineers ολοκλήρωσε με επιτυχία το σύνολο των Αρχιτεκτονικών μελετών και μελετών Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς και την έκδοση της απαιτούμενης Άδειας Δόμησης.

Το έργο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Φωτορεαλιστική ξενάγηση