e² energy engineers

Οι e² ενεργειακοί μηχανικοί συγκροτήθηκαν ως oμάδα το 2011 με στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στον ολοένα αναπτυσσόμενο τομέα των υπηρεσιών μηχανικού υπό το πρίσμα της Ενεργειακής Διαχείρισης και της αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Βασικές αρχές λειτουργίας της oμάδας είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός με τα πλέον σύγχρονα δεδομένα και τάσεις, τόσο στον ενεργειακό τομέα, όσο και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική που επιτυγχάνεται μέσω της διαρκούς ενημέρωσης για νέα υλικά και τεχνικές, με σχεδιαστικό συνθετικό πειραματισμό και με συνεργασία με όλες τις ειδικότητες μηχανικών για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το ενδιαφέρον μας για τον αειφόρο σχεδιασμό και ο σεβασμός μας στο περιβάλλον και στις ανάγκες του πελάτη, προσελκύουν όσους νιώθουν την ανάγκη να βελτιστοποιήσουν το οικολογικό αποτύπωμα των κατασκευών τους [κατοικία, επαγγελματικός ή εμπορικός χώρος] και να κερδίσουν χρήματα από την εξοικονόμηση ενέργειας.

ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ

  •  Βασίλειος Τσόλκας

    Βασίλειος Τσόλκας

  • Δημήτριος Σπυρίκος

    Δημήτριος Σπυρίκος

  • Μαρία Γεωργιάδου

    Μαρία Γεωργιάδου

Βασίλειος Τσόλκας

vasilisΟ Βασίλειος Τσόλκας είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου [2008].

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και κατάγεται από το Δ.Δ. Μαρμάρων.

Διαθέτει εμπειρία ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε μεγάλες εταιρίες (ΤΕΡΝΑ Α.Ε., κατασκευή ΙΚΕΑ Ιωαννίνων) ,Φωτοβολταϊκά Συστήματα και συστήματα Θέρμανσης.
Από το 2010 δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος μηχανικός στα Ιωάννινα, με έδρα στη Σουλίου 26.

Από το 2013 διαθέτει την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή.
Ειδικεύεται σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και ενεργειακές μελέτες και εφαρμογές.

Δημήτριος Σπυρίκος

dimitrisΟ Δημήτριος Σπυρίκος είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης [2010].

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και κατάγεται από το Ελατοχώρι Αν. Ζαγορίου.

Διαθέτει εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και από το 2011 δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος μηχανικός στα Ιωάννινα, με έδρα στη Σουλίου 26.

Από το 2013 διαθέτει την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή.
Ειδικεύεται σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και ενεργειακές μελέτες και εφαρμογές.

 

Μαρία Γεωργιάδου

mariaΗ Μαρία Γεωργιάδου είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός, απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου [2000].

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Σίδερη Θεσπρωτίας και την Κωνσταντινούπολη.

Διαθέτει σημαντική μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία σε Αρχιτεκτονικά Γραφεία της Αθήνας και από το 2008 δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη μηχανικός στα Ιωάννινα.

Από το 2011 διαθέτει την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή.
Ειδικεύεται στο βιοκλιματικό και ενεργειακό σχεδιασμό.

Περισσότερα…www.mariageorgiadou.com